Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen

Arduino

Arduino

Wat is een Arduino? Wat kan ik er mee?

Velen van u zullen wel eens de naam Arduino zijn tegengekomen, sommige hebben wel eens op de site van www.arduino.cc gekeken, maar een enkeling zal er toe zijn gekomen om echt met een Arduino iets te maken. Toch is deze drempel niet zo groot als u misschien zou verwachten en het kost ook nog eens weinig geld om wat te experimenteren met de Arduino.

De Arduino is eigenlijk een soort LEGO met elektronica blokjes, creatieve mensen kunnen door de blokjes met elkaar te combineren fantastische werkende creaties opbouwen.
En het is geschikt voor jong en oud, dus van 8 tot 80.

Heeft u al eens iets over Arduino gelezen of bent u al bekend met de mogelijkheden van de Arduino, dan biedt de LVU u de gelegenheid hierover maandelijks met anderen te spreken tijdens het LVU Arduino Café. 

Onze docent Ruud van der Meer en coördinator Leo van Leeuwen zijn aanwezig om met u te praten en eventueel uw vragen te beantwoorden. 

U bent elke eerste zaterdag van de maand van harte welkom. De data van de bijeenkomsten zijn: 4 juli, 1 augustus, 10 oktober, 7 november, 5 december 2020, 2 januari, 6 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni 2021.

Wij houden het eenvoudig, geen aanmelding, wel wat kosten, namelijk entree € 5,- (koffie of thee inbegrepen).

Lees meer