Cursuscode: TE2b

Engels: Conversation Pre-intermediate 2b (level A2)

Cursuscode: TE2b

Deze cursus is het vervolg van de cursus ‘Engels: Conversation at Pre-intermediate level 2a’ die in het najaar van 2020 is gegeven.

Het doel van deze cursus is cursisten in staat te stellen om het spreken van Engels te oefenen door te discussiëren over eenvoudige gespreksonderwerpen. De cursisten leren nieuwe woorden en verbeteren hun grammaticale kennis. Bovendien nemen cursisten deel in ongedwongen discussies en leren ze zo in het Engels hun mening te geven over een reeks onderwerpen en actualiteiten. In deze cursus wordt het schrijven van Engels te schrijven in praktijk gebracht.

Deelnemers moeten zich al redelijk kunnen redden in het Engels en ongeveer op ‘pre-intermediate’ niveau (A2/B1) zijn. Voor deze cursus behoeft geen boek te worden aangeschaft; de docent stelt waar nodig materiaal ter beschikking.

The course is a follow up of the 'Engels: Conversation at Pre-intermediate level 2a' course, given in the second half of 2020.

The aim of the course is to enable students to practice speaking English while discussing simple topics of conversation.  Students will learn new vocabulary and improve their knowledge of English grammar.  Additionally students will take part in easy discussions, learning how to give their opinion in English about a range of different subjects and current affairs.  During this course students will also practice writing in English.

Students should already have a reasonable knowledge of English and are expected to be at pre-intermediate level (A2/B1).  There is no need to buy a book for this course as the tutor will provide any additional material needed.

Donderdag 8 april 2021
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. G. (Geraldine) Flynn
Boek: New English File Student's Book, 3rd edition (klik hier voor meer informatie)
Cursus geannuleerd >
dr. G. (Geraldine) Flynn
Geraldine Flynn graduated from Trinity College, Dublin, Ireland in 1994 witgh a PhD in microbiology. Prior to giving English Conversation lessons she worked for may years as a scientist/teamleader. Being a native speaker she enjoys teaching conversational English to students and helping them to improve their communication skills in English.