Cursuscode: TF7

Frans op vakantie voor beginners (niveau A0 - A1)

Cursuscode: TF7

Gaat u deze zomer op vakantie naar Frankrijk? Wilt u voor de vakantie uw kennis opfrissen? Of bent u nog helemaal niet bekend met de Franse taal? Dan is deze korte cursus echt iets voor u. In dit 10 wekenprogramma bestaat iedere les uit één hoofdstuk met één thema dat een afgerond geheel vormt. U zult vertrouwd raken met het spreken van de taal om de weg te vragen, om een drankje of een hapje te bestellen in een restaurant, om boodschappen te doen, kennis te maken en te bedanken. Na elk hoofdstuk volgt een magazine dat korte teksten biedt met praktische informatie, leuke weetjes en opdrachten, bijvoorbeeld kruiswoordpuzzels. U leert zo op speelse wijze iets over het land en zijn bewoners.  Met de vernieuwde en geactualiseerde versie van Frans à la carte kunt u meteen het geleerde toepassen in de praktijk.

Dinsdag 2 maart 2021
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. E. (Edina) Kuitert
Boek: Frans à la carte – nieuw (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

Locatie: Digitaal (Zoom) (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
drs. E. (Edina) Kuitert
Edina Kuitert heeft Franse taal - en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Zij geeft al meer dan 7 jaar les aan volwassenen van beginners tot gevorderden.