Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI3b

Italiaans 3b

Italiaans 3b
Cursuscode: TI3b

Deze cursus is een voortzetting van de cursus ‘Italiaans 3a’ die in het najaar is gegeven.

Toen zijn we rustig aan begonnen met een klein gezellig groepje met een eerste studie van het Italiaans. Dit jaar gaan we op dezelfde tempo door. We bouwen de basiskennis van de ­grammatica en de woordenschat verder uit en u leert zich in veel voorkomende gespreks­situaties goed redden. Op een ongedwongen en duidelijke manier worden uw communicatieve competenties ontwikkeld door middel van een breed scala aan oefeningen en authentieke, schriftelijke zowel als mondelinge teksten.  We leren bij en waar nodig herhalen we met behulp van extra materiaal gemaakt door de docente. En we lassen leuke culturele en culinaire weetjes in, want Italië heeft ongelofelijk veel te bieden.

U bent van harte uitgenodigd om mee te komen doen, als u maar al enige kennis heeft van het Italiaans. U zult zeker niet in verlegenheid worden gebracht!

 

Dinsdag 5 januari 2021
18 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 261,00
Mw. L. (Laura) Valiani
Boek: Allegro 2 Libro dello studente ed esercizi + CD Audio (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

13:15 - 14:45
Locatie: via Skype (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Laura) Valiani
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.