Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TI5

Italiaans op vakantie voor beginners (niveau A0-A1)

Italiaans op vakantie voor beginners (niveau A0-A1)
Cursuscode: TI5

Gaat u binnenkort op vakantie naar Italië? En wilt u graag zelf de weg vragen of een bestelling plaatsen in het Italiaans? Met deze cursus Italiaans op vakantie maakt u op ongedwongen wijze kennis met de Italiaanse taal. Met behulp van eenvoudige en praktische leerstof komen de belangrijkste uitdrukkingen en woordenschat aan bod die een toerist nodig heeft.

Er is geen uitgebreide behandeling van grammaticale en taalkundige onderwerpen, zoals in een gewone taalcursus. Wél wordt er veel geoefend met praktische opdrachten, ondersteund door mp3’s met alle luister- en uitspraakoefeningen. Deze mp3’s zijn te downloaden via de website van de uitgever.
Bij elk hoofdstuk hoort een Magazine gedeelte met korte teksten met culturele en praktische informatie, leuke weetjes en opdrachten die interessant kunnen zijn voor uw vakantie.

 

Dinsdag 2 maart 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 116,00
Mw. L. (Laura) Valiani
Boek: Italiaans à la carte – nieuw (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren u om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat u van ons bericht hebt ontvangen dat uw cursus doorgaat.

15:00 - 16:30
Locatie: Digitaal (Zoom) (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
L. (Laura) Valiani
L. (Laura) Valiani
Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia in Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten tot senioren. In de afgelopen 24 jaar heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de Universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internatonale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de bekende Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia. Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen voor docenten. Tevens begeleidt ze lokaal een team leraren.